Over FastPhones

Op 8 oktober 2013 is Michel van ‘t Klaphek officieel van start gegaan met FastPhones. Na zeven jaar zogenaamd ‘handelen’ vond hij het tijd worden om dingen officieel aan te pakken. Aanvankelijk enkel op Marktplaats, na enige tijd is er ook daadwerkelijk een webshop bij gekomen.

Na een goed jaar ervaring opdoen werd het tijd om de volgende stap te zetten en FastPhones uit te breiden. Dit kreeg geraamte in de vorm van een website speciaal gericht op het inkopen van smartphones en tablets. Flobbi was geboren.

FastPhones is in januari 2017 overgenomen door Klaas Oostendorp E-vestment. Veranderen gaat er weinig. Ons vestiging adres is in Hamme, Oost Vlaanderen, België. Het is de bedoeling op langere termijn de webshop te laten beheren door mensen met een beperking in een werk/dagbesteding project in Nederland.

FastPhones wilt kwalitatief goede smartphones & tablets leveren voor een scherpe prijs zodat het daadwerkelijk loont om tweedehands te kopen. Daarnaast wilt FastPhones enthousiasme en plezier uitstralen met de site, en vooral geen standaard webshop met standaard productteksten en productfoto’s zijn. Daar zijn er immers al genoeg van. Door alles zelf te doen heb ik ontzettend veel geleerd en zou ik deze periode in mijn leven voor geen goud willen missen.

Margeregeling

Fastphones maakt gebruik van de margeregeling, dat houd in dat wij onze producten inkopen van particulieren en die weer met een kleine winstmarge door verkopen, Hierbij wordt alleen btw berekend over een deel van de verkoopprijs. Een voorwaarde van de margeregeling is dat er geen btw bedrag wordt weergegeven op de factuur. Hierdoor kunnen bedrijven de BTW niet terugvorderen.

Al onze inkopen worden uitvoerig gekeurd en beoordeeld voordat deze online worden aangeboden, daarnaast controleren wij al onze inkopen bij de database van de politie om gestolen goederen te vermijden en dient de verkoper zich altijd te legitimeren en een inkoopformulier te ondertekenen waarin de verkoper akkoord gaat met de volgende voorwaarden:

-Het aangeboden artikel zijn haar eigendom is en dat het artikel niet afkomstig is van heling of diefstal.
-Op het aangeboden artikel geen derdenbeslag rust en/of pandrecht is vergeven c.q gevestigd.

U krijgt bij ons altijd een factuur op naam en een stopheling uittreksel mee zodat u zeker bent van een eerlijke aankoop.