Retourneren

1

1. Meld het product aan bij FastPhones door een e-mail te sturen naar info@fastphones.nl of door te bellen naar +31853033548. U heeft 14 dagen na ontvangst het recht om het/de product(en) aan te melden. Vervolgens heeft u nogmaals 14 dagen om ervoor te zorgen dat het/de betreffend(e) product(en) bij FastPhones komen. U ontvangt van FastPhones een retourlabel om het pakket te verzenden.

2. Vul het bijgevoegde ‘Formulier voor herroeping’ volledig in.

3. Zorg dat het te retourneren product(en) goed ingepakt is en niet kan beschadigen bij de verzending. Indien u het/de product(en) fysiek komt brengen hoeft u het uiteraard niet in te pakken

4. Plak het pakket met daarin uw product(en) en ‘Formulier voor herroeping’ en plak toegestuurd retour verzenlabel op de doos en breng het naar een PostNL locatie bij u in de buurt. Tevens kunt u het formulier scannen en mailen naar info@fastphones.nl, het hoeft dan niet bijgevoegd te worden in het retourpakket.

5. Na controle van het/de product(en) zal het bedrag via bankoverschrijving op het door u ingevulde IBAN overgeschreven worden. Dit zal normaliter binnen twee werkdagen na ontvangst gebeuren. Wettelijk dient dit binnen 14 dagen te gebeuren na ontvangst.