Veelgestelde vragen

Betaling & verzending

Hoe zit het met btw?

Op de tweedehands goederen wordt geen btw doorgerekend. Deze producten vallen fiscaal gezien onder de margeregeling. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de site van de Belastingdienst. Nieuwe producten zoals adapters, bescherm cases en kabels zijn ‘normaal’ belast met 21% btw.

Krijg ik een factuur?

Jazeker! U ontvangt absoluut een factuur. Voor ondernemers: tweedehands goederen vallen onder de zogenaamde margeregeling en zijn dus 0% btw belast.

Op welke manieren kan ik betalen?

U kunt op verschillende manieren betalen: via iDeal, Bankcontact / Mistercash, PayPal, Maestro, Visa, Mastercard of via directe bankoverschrijving. Indien u een toestel wilt komen ophalen kunt u betalen door via iDeal te betalen of door het bedrag contant te betalen.

Wanneer krijg ik mijn bestelling?

Uw bestelling wordt binnen 24 uur na bestelling verzonden. Smartphones & tablets worden aangetekend verzonden, verzekerd tot €500,- en het pakket wordt enkel aangeboden op uw huisadres.
Producten die door de brievenbus passen worden via brievenbuspost verzonden.


Garantie

Hoe zit het met garantie?

U heeft altijd garantie op een product. Bij het toestel staat hoelang de garantie duurt. In veel gevallen zit er echter nog een fabrieksgarantie op de toestellen die langer duurt dan de garantie van FastPhones. Na de periode van twee maanden bent u zelf verantwoordelijk voor de afhandeling van fabrieksgarantie bij de fabrikant.
De fabrikanten kunnen via volgende contactgegevens bereikt worden:


Informatie over FastPhones

Hoe komt FastPhones aan de toestellen?

FastPhones.nl koopt smartphones & tablets in bij zowel consumenten als bij bedrijven. Dit doen wij door middel van onze eigen inkoop website: Flobbi.
De toestellen worden getest op alle functies. Van ieder toestel wordt een checklist opgemaakt zodat de werking gegarandeerd kan worden.

Wat doet FastPhones?

FastPhones verkoopt gebruikte smartphones & tablets. De toestellen zijn dus gebruikt, maar zijn goed gecontroleerd zodat ze werken als nieuw.
Op sommige toestellen zitten gebruikerssporen, de meeste aangeboden toestellen zijn echter zo goed als nieuw. Indien er gebruikerssporen op het toestel zitten wordt dit er uiteraard bij vermeld: er zijn drie categorieën waarin de toestellen worden ingedeeld.


Retourneren

Zijn er kosten verbonden aan retourneren?

Nee. Retourneren is gratis. Op de achterkant van uw factuur leest u hoe het retour proces in zijn werk gaat. Dit is tevens na te lezen op de website.